Zlata medalja naših fantov je te dni obnorela Slovenijo. Družbena omrežja so eksplodirala, mediji pišejo samo o tem, še namesto vremenske napovedi je v ponedeljek zjutraj napovedovalec na radiu rekel:

Če ne boste našli načina, da bi vaš denar delal nov denar, medtem ko vi spite, boste delali do smrti, pravi Warren Buffett. Vprašanje, ali si kdo želi delati do smrti, je torej na mestu.

Ste že kdaj slišali za Parkinsonov zakon? To je zakon, ki pravi, da poraba denarja stalno raste, dokler je ne pokrijemo z zaslužkom. Ampak, večji ko je zaslužek, več porabite.

Kriptovalute so ta trenutek »vroča roba« po kateri posega vse več investitorjev. Vprašanje, ali se nam ta trenutek splača čisto vsa sredstva, ki jih imamo na voljo za investiranje, vložiti v kriptovalute, si zastavljajo številni.

Zanimanje za kotirajoče sklade oz. ETF sklade narašča iz leta v leto. Celo tako, da njihova rast sredstev v upravljanju prehiteva večini bolj poznane vzajemne sklade.

Danes imamo številne možnosti, kam investirati z željo plemenititi naš denar. Donosnost posameznih načinov je različna, zato smo tokrat preverili, kako lahko učinkovito investiramo v zasebni kapital in zasebni dolg ...

NOVO! Brezplačna e-knjiga ABC investiranja v času kriptomanije. Preverite ključne korake na poti do donosnega investiranja. Prenesite e-knjigo TUKAJ.