Bojana in njen mož Sandi sta prvi par na individualni obravnavi v sklopu projekta Popolna finančna preobrazba. Najprej ju čaka temeljit nadzor nad njuno družinsko porabo. Proučiti bo treba tudi podjetniško idejo, v katero sta vložila že 20 tisočakov.

Premalo zaslužimo, itak ne bo nič drugače, za to nimamo časa, so najpogostejši izgovori, da se ne ukvarjamo s tem, kam nam iz dneva v dan uhaja naš denar.

Mi ji bomo pomagali, saj je pokazala pogum in željo po spremembi. V projektu Popolna finančna preobrazba, ki ga začenjamo v teh dneh, bomo njene osebne finance obrnili na glavo.

Tokrat predstavljamo tretjo zgodbo družine, ki se je prijavila v Popolno finančno preobrazbo. Kljub nadpovprečnim dohodkom živijo v strahu, da meseca ne bodo preživeli brez uporabe svojih denarnih rezerv.

Do zdaj smo se vedno nekako preživljali iz meseca v mesec brez večjih zadolžitev razen kredita. Tu pa se potem ustavi. Za dodatne želje nam vedno zmanjka denarja. Tega je zdaj dovolj!

Več kot 100 prijavljenih družin, 10 izbranih kandidatov, 11 skupnih srečanj, najmanj 10 individualnih svetovanj, številni najuglednejši strokovnjaki, vse to nas čaka v Popolni finančni izobrazbi, ki jo začenjamo aprila.

Za vas smo zbrali utrinke z Dneva finančne pismenosti 2018! Bitka med svetovoma - fiat vs. kripto je bila nepozabna! Utrinke preverite TUKAJ.